Om EESA

EESA ApS er en regnskabsvirksomhed med fokus på bogholderi, rådgivning og regnskabsrelaterede opgaver. Virksomheden befinder sig i 2600 Glostrup og ligger strategisk godt placeret i Storkøbenhavn. 

Vores regnskabskonsulenter har bred erfaring inden for regnskab, skat, moms og finansiel rapportering. Vi har stor erfaring med markedets mest anvendte regnskabssystemer.

Gennem vores virke har vi hjulpet både små, mellemstore og store virksomheder med varierende opgaver inden for økonomi, herunder bogholderi, lønadministration, indberetninger til SKAT, optimering af forretningsgange samt ydet regnskabsmæssig rådgivning med tilfredsstillende resultater.

Til dagligt varetager vi præcis disse funktioner for en længere række af små og mellemstore virksomheder og tilbyder også ekstern assistance i form af vores konsulenter jeres regnskabsafdeling, hvis i akut står med et behov for hjælp.

Vores kerneværdier

Kompetent rådgivning

Vi står altid til rådighed, når du har behov for kompetent regnskabsmæssig rådgivning eller anden regnskabsmæssig assistance.

Service på højt niveau

Vi lever af tilfredse kunder og er kvalitetsbevidste. Derfor går vi altid den ekstra mil, for at yde en ekstraordinær service. 

Overholdelse af frister

Vi er ansvarsbevidste og du kan derfor trygt regne med, at deadlines overholdes og at indberetninger og udbetalinger foretages til tiden.

Planlægning

Vi er strukturelle og vægter planlægning højt. Dette gør at vi altid har overblik over hvad der skal laves og hvad der mangler.

HER finder du os
naverland 2