Om EESA

EESA ApS er en regnskabsvirksomhed med fokus på bogholderi, rådgivning og regnskabsrelaterede opgaver. Virksomheden befinder sig i 2600 Glostrup og ligger strategisk godt placeret i Storkøbenhavn. 

Vores regnskabskonsulenter har bred erfaring inden for regnskab, skat, moms og finansiel rapportering. Vi har stor erfaring med markedets mest anvendte regnskabssystemer.

Gennem vores virke har vi hjulpet både små, mellemstore og store virksomheder med varierende opgaver inden for økonomi, herunder bogholderi, lønadministration, indberetninger til SKAT, optimering af forretningsgange samt ydet regnskabsmæssig rådgivning med tilfredsstillende resultater.

Til dagligt varetager vi præcis disse funktioner for en længere række af små og mellemstore virksomheder og tilbyder også ekstern assistance i form af vores konsulenter jeres regnskabsafdeling, hvis i akut står med et behov for hjælp.

Regnskabsbillede-min
Vores kerneværdier
analyse-docs

Retvisende regnskab

Hos EESA har vi flere års erfaring med lønadministration. Vi har den nødvendige viden og erfaring for at sikre dig og dine medarbejdere er i sikre hænder.

laptop-computer

ONLINE LØNSYSTEMER

Vi arbejder med flere forskellige lønsystemer til dagligt herunder Danløn, Dataløn, Salary og Zenegy. Derfor har vi kendskab og erfaring i de mest anvendte online lønsystemer.

Business-man-icon

Kompetent rådgivning

Har du brug for hjælp i form af ny ansættelse eller lønrelaterede spørgsmål, står vi til rådighed for professionel vejledning, der kan hjælpe med at træffe de rigtige beslutninger.

day-heart-love-time

DEADLINES

Undgå bøder og gebyrer fra Skat. Vi sørger for at alt bliver indberettet og udbetalt til tiden, så dine medarbejdere er tilfredse og du kan fokusere på resten af din forretning.

HER finder du os
naverland 2