Lønadministration

Vi administrerer løn for flere danske virksomheder hver måned og sikrer at lønnen bliver betalt til tiden samt de lovpligtige indberetninger bliver overholdt.

EESA-design
analyse-docs

Retvisende regnskab

Hos EESA har vi flere års erfaring med lønadministration. Vi har den nødvendige viden og erfaring for at sikre dig og dine medarbejdere er i sikre hænder.

laptop-computer

ONLINE LØNSYSTEMER

Vi arbejder med flere forskellige lønsystemer til dagligt herunder Danløn, Dataløn, Salary og Zenegy. Derfor har vi kendskab og erfaring i de mest anvendte online lønsystemer.

Business-man-icon

Kompetent rådgivning

Har du brug for hjælp i form af ny ansættelse eller lønrelaterede spørgsmål, står vi til rådighed for professionel vejledning, der kan hjælpe med at træffe de rigtige beslutninger.

day-heart-love-time

DEADLINES

Undgå bøder og gebyrer fra Skat. Vi sørger for at alt bliver indberettet og udbetalt til tiden, så dine medarbejdere er tilfredse og du kan fokusere på resten af din forretning.

Outsourcet lønadministration

EESA kan hjælpe med lønadministration. Dette kan omfatte at udarbejde lønsedler, beregne skat og sociale ydelser samt indberette til myndighederne. Det er vigtigt at sikre, at din virksomheds lønadministration er korrekt og i overensstemmelse med lovgivningen for at undgå eventuelle fejl eller sanktioner. En professionel regnskabspartner vil kunne rådgive og vejlede dig gennem processen og sikre, at alt er i orden.

Vi er vant til at lave lønadministration til små og mellemstore virksomheder i forskellige brancher, både med og uden overenskomst. Derfor kan vi helt sikkert også klare din opgave, hvad enten i er 2 eller 200 ansatte. 

Hos EESA får i en regnskabspartner, der har flere års erfaring med godt kendskab til regnskab og lønadministration. Dette er jeres sikkerhed for der er orden med lønadministrationen.

Brug for en lønkonsulent?

Hvis du har brug for hjælp til at administrere din virksomheds lønninger, kan du kontakte os. Vo tilbyder lønadministrationstjenester og er eksperter indenfor lønadministration.

Vi kan hjælpe med at sikre, at dine medarbejderes lønninger og skatter er korrekt beregnet og håndteret i overensstemmelse med lovgivningen. Vikan også hjælpe med at oprette og vedligeholde medarbejderes personlige oplysninger og kontaktoplysninger, såsom ferie og sygedage, bonusser og pensioner. At have en pålidelig lønkonsulent kan spare dig for tid og besvær og samtidig sikre, at din virksomhed overholder de relevante love og regler på området.

Skal i bruge ekstra ressourcer i lønafdelingen, så kan I med kort varsel få tilført en ekstra løn-medarbejder, der både kan arbejde fra virksomhedens matrikel eller remote fra vores egne lokaler. Vi står også gerne til assistance, hvis der skal udføres kontroller eller andet.