Lej en regnskabsmedarbejder

Har du brug for hjælp til regnskabsarbejdet? Så kan det være en god idé at overveje at leje en regnskabsmedarbejder.

Vi tilbyder midlertidig og akut regnskabsassistance og har kompetente og erfarne regnskabsmedarbejdere der kan træde til med kort varsel. 

Vi hjælper med at holde styr på virksomhedens økonomi og samtidig sikre, at alle regnskabsopgaver bliver udført korrekt og effektivt.

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov, så vi kan hjælpe med at finde en løsning. 

EESA-design
Business-man-icon

Dygtige medarbejdere

Hos EESA har vi erfarne og fagligt uddannede regnskabsmedarbejdere, der har den nødvendige viden til at kunne hjælpe jeres virksomhed, når I har brug for det.

laptop-computer

ONLINE SYSTEMER

Vi arbejder til dagligt i flere forskellige regnskabsprogrammer, lønsystemer samt effektiviseringssystemer. Derfor har vi kendskab og erfaring i de mest anvendte systemer.

Mønter-ikon

VÆRDIFULDT SAMARBEJDE

Vi værdsætter vores samarbejde med henblik på at skabe en stærk relation. Derfor vil I altid blive mødt af kvalitetsbevidste og servicemindede regnskabsmedarbejdere.

day-heart-love-time

KLAR TIL AT TRÆDE TIL

Vi ved hvor vigtigt det er, når man akut står og mangler ekstra hænder. Derfor kan vi ofte varetage opgaver med kort varsel og hjælpe med jeres udfordringer.

Ekstern regnskabsassistance

Står du i en akut situation, hvor du har brug for assistance i din regnskabsafdeling, så står EESA til rådighed for at hjælpe. Vores ansatte er fagligt uddannede og har mange års erfaring indenfor bogføring og regnskab. Vi har gennem tiden hjulpet de helt store virksomheder i Danmark og ved derfor hvad der forventes af vores regnskabskonsulenter. Vi står ind får høj kvalitet og sætter ære i at hjælpe jer med regnskabsrelaterede udfordringer.

Spar penge og tid

Du kan spare både tid og penge ved at outsource dine regnskabsopgaver til EESA. Vores brede erfaring og indgående kendskab til både loven og de fleste økonomisystemer, gør, at vi er den optimale samarbejdspartner, når du gerne vil give din virksomhed et økonomisk servicetjek eller have hjælp til en helt konkret udfordring. 

Ofte kan vi træde til med kort varsel og hjælpe, hvor der er behov for det enten remote – eller på jeres adresse.

Kompetente og erfarne regnskabsmarbejdere

Med vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer kan vi sikre, at din virksomheds regnskab er korrekt og opdateret, så du kan træffe velinformerede beslutninger. 

At leje en regnskabsmedarbejder har også den fordel, at du ikke behøver at bekymre dig om at ansætte og træne en ny medarbejder. Du kan i stedet få en erfaren regnskabsmedarbejder til at træde til og tage sig af alt det nødvendige arbejde med det samme. Dette kan spare din virksomhed tid og penge i længden.

Hos EESA er vi opmærksomme på, at ikke to virksomheder opererer ens.  Vi skrædersyer vores løsninger til hver enkelt kunder, der tager afsæt i netop jeres virksomhed situation og behov. Man kan hyre os ind til en specifik opgave, der kræver et (eller flere) sæt friske øjne, antage os interimt indtil du finder en mere permanent løsning eller udlicitere udviklingen og driften af en given økonomisk funktion. 

Dygtige og erfarne regnskabsmedarbejdere

Vores regnskabskonsulenter kender til de mest anvendte regnskabsprogrammer og har stærke kompetencer indenfor controlling her i blandt kvalitetskontroller. De bliver løbende undervist med de seneste love inden for bogføringsloven, årsregnskabsloven, hvidvaskningsloven samt digitale værktøjer vi benytter i dagligdagen, så vi altid er up to date.