Debitor bogholder

Vi har erfarne debitor bogholdere som står klar til at hjælpe dig med at holde styr på dine debitorer. Vi forstår vigtigheden af at opretholde en sund likviditet og sikre, at dine penge kommer ind rettidigt.

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning til jer. 

Business man icon

Dygtige medarbejdere

Hos EESA har vi erfarne og fagligt uddannede regnskabskonsulenter, der har den nødvendige viden til at kunne hjælpe jeres virksomhed, når I har brug for det.

ONLINE SYSTEMER

Vi arbejder til dagligt i flere forskellige regnskabsprogrammer, lønsystemer samt effektiviseringssystemer. Derfor har vi kendskab og erfaring i de mest anvendte systemer.

Mønter ikon

VÆRDIFULDT SAMARBEJDE

Vi værdsætter vores samarbejde med henblik på at skabe en stærk relation. Derfor vil I altid blive mødt af kvalitetsbevidste og servicemindede regnskabsmedarbejdere.

KLAR TIL AT TRÆDE TIL

Vi ved hvor vigtigt det er, når man akut står og mangler ekstra hænder. Derfor kan vi ofte varetage opgaver med kort varsel og hjælpe med jeres udfordringer.

Hvilke fordele er der ved en debitor bogholder?

Vores mål er at frigøre dig fra byrden ved at skulle håndtere debitorstyring, så du kan fokusere på din kerneforretning. Ved at outsource denne funktion til os kan du være sikker på, at dine tilgodehavende beløb bliver effektivt fulgt op, hvilket forbedrer din likviditet og styrker din virksomheds økonomi.

Med vores ekspertise i debitorstyring kan vi håndtere hele processen med at inddrive tilgodehavende beløb. Vi har effektive systemer til at spore og følge op på ubetalte fakturaer og vi er dygtige til at kommunikere professionelt med dine kunder for at sikre, at betalingerne sker i overensstemmelse med de aftalte vilkår.