Freelance bogholder

Søger du en freelance bogholder, så kan vi hos EESA hjælpe din virksomhed med bogføring og regnskab. 

Vi hjælper dagligt mange virksomheder med deres bogholderi og regnskab og har derfor mange års erfaring indenfor dette område.

Har De brug for at vi kommer til jeres virksomhed og assistere regnskabsafdeling, kan vi også klare dette. 

I får en regnskabspartner, der har flere års erfaring med et indgående kendskab til regnskab, bogholder og lønadministration. Dette er jeres sikkerhed for, så i undgår udfordringer og spilder unødvendig tid på at finde de rette kandidater. Vi arbejder indenfor de fleste brancher og hjælper såvel små som store virksomheder.

Skal i bruge ekstra ressourcer i økonomiafdelingen, det kunne være, hvis i har ansat en række vikarer, sæsonmedarbejdere, underleverandører eller andet, så kan i med kort varsel få tilført en freelancer bogholder til teamet, der både kan arbejde fra virksomhedens matrikel eller “remote” fra vores lokaler. Vi står også gerne til assistance, hvis der skal udføres kontroller eller andet.

EESA er garanti for kvalitetsarbejde, der overholder alle lovlige forskrifter. Her får du høj kvalitet i det udførte, transparens og en god dialog med den ansvarlige for samarbejdet internt i virksomheden.