Bogholder i Glostrup

Søger du en bogholder i Glostrup, så er EESA den helt rigtige regnskabspartner. Med over 12 års erfaring indenfor revision og bogholderi, har vi bygget stærke kompetencer indenfor regnskab. Vi arbejder til dagligt i de mest anvendte regnskabssystemer så som e-conomic, dinero og billy. Med vores bogholder aftale, skal du blot sørge for at uploade dine bilag via en app, hvor man blot tager billeder af ens kvitteringer og fakturaer. Resten klarer vi. 

Vi hjælper også gerne med at stå for lønudarbejdelsen i jeres virksomhed. Vi benytter de mest anvendte lønsystemer som Danløn, Dataløn og Salary. Glade og tilfredse medarbejdere skaber effektive og motiverede medarbejdere. Med vores lønaftale er jeres ansatte sikret korrekt løn til tiden.   

Vores bogholderi / kontor befinder sig i Glostrup, Naverland 2, hvor man er velkommen til en kop kaffe og uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer med regnskabet. 

Oftest kan det være svært at komme i kontakt med ens revisor eller bogholder, men hos EESA er det altid muligt at få fat på os i hverdagene. Vi giver os tid til kunderne og hjælper gerne med de spørgsmål man kan have. Ved kontakt pr. mail vender vi tilbage indenfor 24 timer.