Hjælp til regnskab

Vi hjælper små- og mellemstore virksomheder med regnskab – blandt andet ved holde styr på virksomhedens økonomi, inklusive bogføring, momsregnskab, årsregnskab.

Med mere end 12 års erfaring indenfor regnskab, er din virksomhed i sikre hænder hos os. 

EESA-design
analyse-docs

Retvisende regnskab

Vi sørger for at hele regnskabet er bogført korrekt løbende, fører kontroller og afstemninger, for at sikre kvaliteten i arbejdet og troværdigheden i regnskabet.

laptop-computer

ONLINE SYSTEMER

Vi arbejder til dagligt i flere forskellige regnskabs- og lønsystemer. Derfor har vi kendskab og er eksperter i de mest anvendte systemer.

Business-man-icon

Kompetent rådgivning

Vi sørger for at rådgive dig løbende efter vi fører dit bogholderi. Vi kigger på muligheder for optimerering samt hjælper dig på rette vej til en større profit.

day-heart-love-time

DEADLINES

Vi overholder obligatoriske deadlines og indberetter moms, lønsumsafgift, årsrapport mm. til tiden, så du slipper for unødige  gebyrer og renter fra Skat.

Hjælp til bogføring

Hos EESA hjælper vi med korrekt bogføring af dit regnskab. Vi sørger løbende for at opdatere dit regnskab i form af bogføring af bilag, afstemning med bank og den løbende indberetning af moms.

Det betyder at du kan koncentrere dig om forretningen og dét du er god til. Vi har flere års erfaring med bogføring og er ekspert-brugere af de forskellige regnskabsprogrammer og lønsystemer.

Det er vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren regnskabspartner til at hjælpe dig med at håndtere din virksomheds økonomi og sikre, at alt er i overensstemmelse med lovgivningen.

Hjælp til lønadministration

Derudover kan du også overveje at outsource lønadministrationen til en ekstern regnskabspartner. Dette kan tage en stor byrde af dine skuldre og sikre, at dine medarbejdere får korrekt løn og modtager deres skatteoplysninger til tiden. Vi kan også hjælpe med at sikre, at alle dine medarbejderes ansættelseskontrakter er i overensstemmelse med gældende lovgivning og regler.

Uanset om du vælger en professionel regnskabsfører, en revisor eller en ekstern lønpartner, er det vigtigt at vælge en pålidelig partner, der forstår din virksomheds specifikke behov og udfordringer.

Med den rette hjælp til regnskab og lønadministration, kan du fokusere på at vokse din virksomhed og optimere din økonomi.