Freelance bogholder

Søger du en freelance bogholder, så kan vi hos EESA hjælpe din virksomhed med bogføring og regnskab. 

Bogholderi er noget, som de fleste virksomheder har brug for, men ikke alle har ressourcerne til at ansætte en fuldtidsansat bogholder. Her kommer en freelance bogholder ind i billedet. Som freelance bogholder arbejder vi på kontraktbasis og hjælper virksomheder med at håndtere deres bogholderi.

Vi hjælper dagligt mange virksomheder med deres bogholderi og regnskab og har derfor mange års erfaring indenfor dette område.

Som freelance bogholder er det vigtigt at have en stærk forståelse af regnskab og finansiering. Det er også vigtigt at have stærke organisatoriske færdigheder, da man vil skulle jonglere med flere kunder og deres forskellige bogholderi behov. En freelance bogholder skal også være i stand til at håndtere deadlines og arbejde effektivt for at sikre, at kundernes bogholderi er ajourført og nøjagtigt.

Alt dette står vi indenfor hos EESA og i får en regnskabspartner, der har flere års erfaring med et indgående kendskab til regnskab, bogholder og lønadministration. Dette er jeres sikkerhed for, så i undgår udfordringer og spilder unødvendig tid på at finde de rette kandidater. Vi arbejder indenfor de fleste brancher og hjælper såvel små som store virksomheder.

En god freelance bogholder er ikke kun i stand til at udføre bogholderiopgaver, men er også i stand til at give virksomheder rådgivning om finansielle beslutninger og strategier. Det kræver en grundig viden om skatteregler, lovgivning og forretningspraksis. Det er også vigtigt at være i stand til at kommunikere klart og effektivt med kunderne og deres revisorer.

Skal i bruge ekstra ressourcer i økonomiafdelingen, det kunne være, hvis i har ansat en række vikarer, sæsonmedarbejdere, underleverandører eller andet, så kan i med kort varsel få tilført en freelancer bogholder til teamet, der både kan arbejde fra virksomhedens matrikel eller “remote” fra vores lokaler. Vi står også gerne til assistance, hvis der skal udføres kontroller eller andet.

EESA er garanti for kvalitetsarbejde, der overholder alle lovlige forskrifter. Her får du høj kvalitet i det udførte, transparens og en god dialog med den ansvarlige for samarbejdet internt i virksomheden.

freelance-bogholder