Professionel lønbehandling

Vi administrerer løn for flere danske virksomheder og vi sørger for at lønnen bliver betalt til tiden samt de lovpligtige indberetninger bliver overholdt.

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov, så vi kan hjælpe med at finde en løsning. 

Derfor skal du vælge eesa

Korrekt lønbehandling

Hos EESA har vi flere års erfaring med lønbehandling. Vi har den nødvendige viden og erfaring for at sikre dig og dine medarbejdere er i sikre hænder.

Kyndig vejledning

Har du brug for hjælp i form af ny ansættelse eller lønrelaterede spørgsmål, står vi til rådighed for professionel vejledning, der kan hjælpe med at træffe de rigtige beslutninger.

Overholdelse af frister

Undgå bøder og gebyrer fra Skat. Vi sørger for at alt bliver indberettet og udbetalt til tiden, så dine medarbejdere er tilfredse og du kan fokusere på resten af din forretning.

Erfaren i lønsystemer

Vi arbejder med flere forskellige lønsystemer herunder Danløn, Dataløn og Salary. Derfor har vi kendskab og erfaring i de mest anvendte lønsystemer.

Lønbehandling

Vi er vant til at lave lønbehandling til små og mellemstore virksomheder i forskellige brancher, både med og uden overenskomst. Derfor kan vi helt sikkert også klare din opgave, hvad enten i er 2 eller 200 ansatte. 

Med EESA får i en regnskabspartner, der har flere års erfaring med godt kendskab til regnskab og lønadministration. Dette er jeres sikkerhed for at I undgår udfordringer med afstemninger eller SKAT.

Brug for en lønkonsulent?

Skal i bruge ekstra ressourcer i lønafdelingen, så kan I med kort varsel få tilført en ekstra løn-medarbejder, der både kan arbejde fra virksomhedens matrikel eller remote fra vores egne lokaler. Vi står også gerne til assistance, hvis der skal udføres kontroller eller andet.