Professionelt bogholderi

Vi har flere års erfaring med bogføring og er ekspertbrugere af de forskellige regnskabsprogrammer og lønsystemer.

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov, så vi kan hjælpe med at finde en løsning. 

Derfor skal du vælge eesa

Retvisende regnskab

Vi sørger for at hele regnskabet er bogført korrekt løbende, fører kontroller og afstemninger, for at sikre kvaliteten i arbejdet og troværdigheden i regnskabet.

Kyndig vejledning

Vi sørger for at rådgive dig løbende efter vi fører dit bogholderi. Vi kigger på optimeringsmuligheder samt hjælper dig på rette vej til en større profit.

Overholdelse af frister

Vi overholder obligatoriske deadlines og indberetter moms, lønsumsafgift, årsrapport mm. til tiden, så du slipper for unødige  gebyrer og renter fra Skat.

Erfaren i online systemer

Vi arbejder til dagligt i flere forskellige regnskabs- og lønsystemer. Derfor har vi kendskab og er eksperter i de mest anvendte systemer.

Erfarent bogholderi

Hos EESA sørger vi for korrekt bogføring af dine bilag og den løbende indberetning af moms, så du kan koncentrere dig om forretningen og dét, som du er god til. Vi har flere års erfaring med bogføring, er ekspertbrugere af de forskellige regnskabsprogrammer og kender bogføringsloven i detaljer. Dette sikrer dig et korrekt og retvisende regnskab. 

I arbejdet med dit regnskab holder vi altid et vågent øje efter optimeringsmuligheder, så du kan reducere dine omkostninger og øge dit resultat.

One-step solution

Det er nemt at få bogført med EESA. Vores One-step solution sikrer, at du blot skal uploade dine bilag ved at tage et billede via en app. Vi sørger derfra at oprette dine bilag i regnskabet, som bevares i skyen og sikkert. Dermed bliver det også nemt at finde bilag efter behov og man slipper for fysiske mapper liggende med tusindvis af bilag.